Upwood kalusteet Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Upwood kalusteet

Suunnittelemme ja valmistamme kalusteita kotiin, yrityksille ja julkisiin tiloihin. Esittelemme uuden kalusteryhmän habitaressa 9/2018 osastolla 6K80 (Design Lahti Laituri). Kalusteryhmä koostuu Hopper- tuolimallista, innovatiivisesta Faktor- pöydästä, Faktor-lipastosta ja tietenkin ryhmään sopivasta Kauha- riippuvalaisinmallista. Päivitämme pian kalusteet ja hinnat verkkokauppaamme!
 • Uusi! Saatavissa
  Faktor LED-pöytä

  Harri Talvion Upwoodille suunnittelema pöytä on varustettu innovatiivisella Led-valouralla. Pöytä on valmistettu täyspuusta. Jalat on valmistettu harjatusta teräksestä. Led-valo kytketään päälle/pois ja himmennetään pyyhkäisemällä pöytään piilotetun kytkimen kohdalta. Saat pöydän eri puulajeista. Esillä Habitaressa -16.9 osastolla 6K80 (Design laht). Pöytä on saanut upean vastaanoton !!!

  Harri Talvion Upwoodille suunnittelema pöytä on varustettu innovatiivisella...

  Harri Talvion Upwoodille suunnittelema pöytä on varustettu innovatiivisella Led-valouralla. Pöytä on valmistettu täyspuusta. Jalat on valmistettu harjatusta teräksestä....

  1 495,00 €

  Näytä
 • Uusi! Saatavissa
  Hopper- tuoli

  Harri Talvion yritykselleen suunnittelema ja valmistama Hopper- tuoli sai alkunsa ergonomiakonsultaatiosta Lahtelaisen fysioterapeutin kanssa. Kehitimme tuolin, joka tukee ryhdikästä istumista ja vähentää jalkoihin kohdistuvaa, istuimesta johtuvaa, vääränlaista painetta. Hopper- tuoli esitellään Habitaressa 9/2018 osastollamme 6K80. Palautteen perusteella lupaamme tuolin olevat erinomainen istua!

  Harri Talvion yritykselleen suunnittelema ja valmistama Hopper- tuoli sai alkunsa...

  Harri Talvion yritykselleen suunnittelema ja valmistama Hopper- tuoli sai alkunsa ergonomiakonsultaatiosta Lahtelaisen fysioterapeutin kanssa. Kehitimme tuolin, joka tukee...

  356,00 €

  Näytä

Voimaa EU maksutavat
upwood design Oy | Verkkotaikurit: Verkkokauppa
Kuvat: Mikko Auerniitty