TUOTTEET JA PALVELUT

Suunnittelemme ja valmistamme Led-valaisimia puusta. Materiaalina käytämme suomalaista sertifioitua koivua, mutta tarjoamme osan tuotteistamme myös tammesta tai saarnista.

Alihankkijaverkostomme avulla toimitamme valaisimiimme käytettävyyden, turvallisuuden ja kestävyyden edellyttämiä komponentteja mm.alumiinista.

Pintakäsittelyssä käytämme vesiohenteisia aineita, jotka kuormittavat luontoa ja työntekijöidemme terveyttä mahdollisimman vähän ja ovat käyttötarkoituksen mukaisesti käytettynä turvallisia asiakkaillemme. Erikoispuuvahamme alittavat tiukat terveyshaittarajat, suojaavat tuotteitamme lialta ja estävät kosteuden aiheuttamaa muodonmuutosta sekä hidastavat puun luontaisen värin muuttumista, mm. UV-kellastumista.

LED-teknologian komponentit hankimme pääosin suomalaisilta sähköalan maahantuojilta, joiden kanssa yhteistyössä varmistamme niiden teknisen laadun, turvallisuuden ja sähkötekniset hyväksynnät. Käytämme tuotteissamme vain turvallisuus- ja laatutestattuja CE-hyväksyttyjä komponentteja. Käytämme 12V- ja 24V- pienjännitelaitteita, jotka ovat vähän energiaa käyttäviä ja turvallisia yhdessä puun kanssa (kts. lisätietoja kohdasta LED).

Hinnoittelumme perustuu parhaisiin mahdollisiin materiaaleihin ja komponentteihin. Olemme investoineen suunnittelu- ja valmistusprosessien teknologiaan, koneisiin ja työvälineisiin laadun varmistamiseksi. Viimeistely on meille kunnia-asia. Myönnämme työllemme takuun. Ainutlaatuisia tuotteita sinun iloksesi!

Voimme valmistaa tuotteitamme myös tuontantoprosessiimme soveltuvien asiakastoiveiden mukaan.

Yrityksille voimme tarjota myös suurempia sarjoja ja mahdollisuuksien mukaan yrityskohtaisia ratkaisuja valaisimiin ja niiden pintakäsittelyyn. Tutustu verkkokauppamme tuotteisiin ja ota rohkeasti yhteyttä!


Voimaa EU maksutavat
upwood design Oy | Verkkotaikurit: Verkkokauppa
Kuvat: Mikko Auerniitty