YRITYS JA TOIMINTA

Olemme Lahdessa toimiva perheyritys. Suunnittelemme ja valmistamme valaisimia ja erikoiskalusteita päämateriaalina puu. Pitkä työura ja aikaisempi kokemus yrittäjyydestä antaa meille tukevan pohjan toiminnallemme. Olemme investoineet koulutukseen ja käytettävään suunnittelu- ja tuotantoteknologiaan merkittävästi. Olemme joustava, nopea ja yhteistyöhaluinen kumppani suunnittelijoille, muotoilijoille sekä muille valmistajille. 

Toiminnassamme yhdistyvät teknologiaosaaminen, kommunikointi, käsityötaidot ja luovuus. 3D-mallinnusteknologian ja kehittyneiden suunnitteluohjelmien avulla meillä on uusi näkökulma ja tapa ilmaista muotoja, suunnitella, ideoida ja luoda yksilöllisiä tuotteita puusta. Haluamme tuotteillamme viestiä myös tärkeistä arvoista, jotka liittyvät kestävään tuotesuunnitteluun.

Haluamme tarjota erilaisiin ympäristöihin uniikkeja sisustuselementtejä, ensisijaisesti valaisimia, jotka luovat tilaan ainutlaatuisen tunnelman materiaalinsa, muotonsa ja valaisimen tuottaman valon avulla. Jokainen upwood-valaisin on yksilö. Ne ovat valmistetut luonnonmateriaalista ja pitkälti käsityönä, joihin on yhdistetty tehokas led-teknologia, innovatiiviset valokytkimet ja muut laadukkaat valaisimen osat. Korkea laatu ja viimeistely ovat työmme kulmakiviä. Uskomme, että kuluttajien odotukset tuotteiden sekundaarisiin arvoihin kasvavat.

Suunnittelu

Tuotteen suunnittelu, mallintaminen ja valmistus on äärettömän mielenkiintoinen prosessi. Karkea suunnittelu lähtee visioista, joka voi syntyä missä ja milloin vain. Vision voi jalostaa perinteisen piirrosluonnoksen ja  tietokonepohjaisen 3D-mallinnuksen avulla kuvaksi, mistä on matkaa vain muutama päivä tehokkaan CNC-avusteisen tuotantoprosessimme avulla käsin kosketeltavaan tuotteeseen - mikä voisi olla enemmän innostavaa?

kuvassa Harri TalvioTeknologia ja sen uusimmat innovaatiot ovat aina kiinnostaneet minua. Led-teknologia - puhdas, lähes kuumenematon ja huikean energiatehokas valo on täynnä mahdollisuuksia. Puu puolestaan on valtavan kiinnostava ja kaunis luonnonmateriaali. Elävänä materiaalina se on myös haastava. Jokainen puuaihio on ainutlaatuinen värin, muodon ja käyttäytymisen suhteen. On palkitsevaa oppia ymmärtämään puuta ja saada sen parhaat ominaisuudet esiin. Oppiminen on jatkuva prosessi.

Ainutlaatuiset upwood Planet-puuvalaisimet ovat tarjolla Suomessa maaliskuusta 2014 alkaen. Yhdentoista eri mallin lisäksi valmisteilla on lukuisia uusia ja innovatiivisia tuotteita. Suuntaamme katseemme ensin kotimaan markkinoille, mutta asetamme fokuksemme myös kansainvälisille markkinoille.

Harri Talvio
puuseppä, MBA

Our website will be translated into English in the near future. Please don't hesitate to contact us if you have any questions.

e-mail info@upwood.fi

Unique products for outstanding lifestyle!


Voimaa EU maksutavat
upwood design Oy | Verkkotaikurit: Verkkokauppa
Kuvat: Mikko Auerniitty